A meglátások nagyon jók, csak keveset tudok hozzá lépni..
A Weblinkek, hát sajna én az egész programban nem találok olyan karakter egyezést, hogy xxx&action=add
Mindig az editen marad.
Rendszer dátum: Sajnos ki lett véve a Nyelvi fájlokból, hogy miért arra nem tudok választ adni, de nem kell az adatbázist mahinálni, igaz nem jobb a helyzet, de az includes/dateformats.php kell szerkeszteni saját ízlés szerint.
"...A meglátások nagyon jók, csak keveset tudok hozzá lépni..."
Akkor mi értelme a supportságnak, ha a support oldalnak nincs ráhatása a kódra...
Mathias: Lejelentettem a hibát az angol oldalon [forrás megjelöléssel: neveddel együtt]
DEV-ben máris fent van. [Szal köv verzióbaj javítják]
Ez is javítva a következő javításban.. Törölve lett a home.php
Lehet tudni, hogy mikorra várható?
Sajnos még nem, de írok ha közeledni fog a kiadás dátuma.
mathias es a panel gondot hogy oldotad meg megkerlek leirod
igen mathias es kosz az admin kijelentkezesi kodert is tokeletesen megy
A Panel admin az milyen verziónál és php nál mutatja a hibát, mert nállam a 9.03.110 és 7.4.11 php verziónál nem mutatja.. sem itt sem lokálban 8.0.2 php , és 9.03.100 - 9.10.00
Hmm.
Érdekes, mert ahogy Karraknak sem úgy nekem sem jelentkezik a hiba 9.03.110-nél... Pedig mindegyik oldalamon megnéztem...
ujra raktam az egeszet most nem jelzi a hibat visszont a locale global-php ben volt par dolog ami hianyzot azokat az angolbol atmasoltam es forditottam igy nem jelez arra sem hibat most nem tudom hogy azota valaki frisitette e a hibat mert ezzek regebben letoltott filek .