ujra raktam az egeszet most nem jelzi a hibat visszont a locale global-php ben volt par dolog ami hianyzot azokat az angolbol atmasoltam es forditottam igy nem jelez arra sem hibat most nem tudom hogy azota valaki frisitette e a hibat mert ezzek regebben letoltott filek .
ket tarhelyen ugyanaz a hiba a quantumfields.php jelez locale hibat csak eppe nem kapom annak melyik locale file be vannak megadva a 'contact' => $this->locale['fields_0516'], ezt nem kapja ezt keresem merre van ezt jelzi a naplo
megkaptam a hibat nem a csomagal hanem az atom x2 es tema a hibas atettem mas temara es rendbe van csesze meg
locasle/admin/fields.php
$locale['fields_0516'] = "Elérhetőség";
meg 1 hiba anyelv valtasnal felit fosrditsa a z oldalnak ha a bealitasnal magyara tesyed a kicsi zaszloval csak felit forditsa mas nyelvre hat van azert hiba boven benne
Más nyelvre nem tudom, az függ hogy le van-e fordítva arra a nyelvre, egyébként az alap csomagból mindent lefordít (Magyarra biztos).
bocs lehet nem voltam eleg ertheto szoval tedd angolra a zaszlot felul es a bealitasoknal hagyd magyaron es akkor felle az oldalnak magyar lesz felle meg angol
Igen csak addig jó
Szerk.: Nyelv
Ha a settings táblában a locale mező tartalmát törlöd, akkor jól működik.
Módosította
Mathias 2021.05.26 09:16,
3 év ótahat igen es amit fajlalok nem megy ezzen a verzion az atomix 2 es tema v agyis a profil modositasa valamiert na de ez van
es par dolog ami a 70 esen meg ment a panelekbol na mind1 lesz valahogy hatha valaki atirja a temat az uj verziora