Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Felhasználók
Online vendégek 1
Online tagok 0

Regisztráltak: 39
Legújabb tag: thomile
Ünnepeltjeink

Ma

2025. febr 05. Sze
23 nap van hátra ebből a hónapból.

07:00

16:53

Legújabb letöltések

Csapat Tagjaink

Utolsó módosítás 23 nap óta
V
vizoFórumozó tag
Beküldve 25 nap óta
Ez mind jól hangzik, kíváncsian várom a tesztelhető verziót. :-)

Na de most újabb ötletet adtál a kártyás / slider dologgal, pedig már abba akartam hagyni az ötletelést... :-)
A mostani kártyás elrendezés (egymás mellett/alatt) teljesen megfelel, Nekem legalábbis. Ránézel a táblázatra, átlátod, ott van mindenki (esetleg 1-et lapozni kell ha nagy a csapat.)
Slideres megjelenítésnél gondolom azt érted, hogy csak pár kártya látható egyszerre és oldalra kell lapozni őket, mint a "slideshow" megjelenítés szokott lenni képeknél.
Látványos lehet, bár a hasznossága kérdéses, kivéve ha helyhiány van. (Persze sose baj, ha több opció áll az ember rendelkezésére...)

És itt az ötlet: oldalpanelre viszont jó lehet egy ilyen 1kártyás, lapozható vagy magától is lapozódó megjelenítés.
(Fusion 7-re volt ilyen oldalpaneles slideshow, ami a galériából lapozgatta a képeket.)
karrakkarrakFőadminisztrátor
Beküldve 25 nap óta
Ez is felkerült..
- Külön táblában jelennek meg az inaktívak és az ideiglenesen inaktívak
- Az aktív tábla első kategóriája mindig lenyílva jelenik meg
- más más színeket kaptak a gombok
- Kategóriából csak főkategória létezik..
- Beállítás szerint lehet az aktív csoport animált kép megjelenítéssel.
- email profil nem törölhető,
- hozzáadva egy rövid bemutatkozó tábla
- inaktív és ideiglenesen inaktív tagoknál tagság kezdete és vége jelenik meg a bemutatkozó helyett
- a törlésre jelölteknél a törlés kérésének a dátuma jelenik meg a bemutatkozó helyett
- Főlapra került a tag pozíció megjelenítése
- Főlapra került a rövid bemutatkozó megjelenítése
Módosította karrak 2025.01.12 19:36, 24 nap óta
V
vizoFórumozó tag
Beküldve 24 nap óta
Na nézzük...
Előző verziót töröltem (először Admin-Infusionból, majd a fájlokat is a tárhelyről), majd új verziót felmásoltam.

Első hiba:
Csoportot/csapatot hoztam létre első lépésként.
Ez látszólag meg is történt, de lett egy hibabejegyzés a hibanaplóban.
File: admin_group.php
Page: /site/infusions/my_team/team_admin.php?aid=cd0e9496a506e619§ion=group
Line: 179
Error message: Undefined variable $data

Második hiba:
Csapattagot is létrehoztam, látszólag sikerült, de újabb hiba jelent meg a hibanaplóban, ez már "csúnyább":
File: PDOMySQL.php
Page: /site/infusions/my_team/team.php?action=viewuser&team_id=1
Line: 71
Error message: Query Error: SELECT a.*, ac.*, tf.*, tu.user_id, tu.user_name, tu.user_status, tu.user_avatar
 FROM fusion46gV2site_my_team AS a
 LEFT JOIN fusion46gV2site_my_team_group AS ac ON ac.tgroup_id = a.team_groups
 LEFT JOIN fusion46gV2site_my_team_field AS tf ON tf.field_teamid = a.team_id
 LEFT JOIN fusion46gV2site_users AS tu ON tu.user_id = a.team_user_id
 WHERE CONCAT(',', team_language, ',') LIKE '%,Hungarian,%' AND team_id = :teamid
 GROUP BY a.team_id
 ORDER BY ac.tgroup_parent ASC, ac.tgroup_id ASC
 <br/>Stack Trace: <br/>#0 /home/wuztoc/public_html/site/includes/classes/PHPFusion/Database/Driver/PDOMySQL.php(67): PDOStatement->execute()
<br/>#1 /home/wuztoc/public_html/site/includes/classes/PHPFusion/Database/AbstractDatabaseDriver.php(312): PHPFusionDatabaseDriverPDOMySQL->_query()
<br/>#2 /home/wuztoc/public_html/site/includes/db_handlers/all_functions_include.php(136): PHPFusionDatabaseAbstractDatabaseDriver->query()
<br/>#3 /home/wuztoc/public_html/site/infusions/my_team/classes/team.php(75): dbquery()
<br/>#4 /home/wuztoc/public_html/site/infusions/my_team/classes/team.php(93): PHPFusionTeamTeams->teamQueryUser()
<br/>#5 /home/wuztoc/public_html/site/infusions/my_team/classes/team.php(40): PHPFusionTeamTeams->teamUserView()
<br/>#6 /home/wuztoc/public_html/site/infusions/my_team/team.php(26): PHPFusionTeamTeams->startTeam()
<br/>#7 {main}<br/>Error Nature: SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'ac.tgroup_parent' in 'ORDER BY'

Gondolom ennek eredménye, hogy a felhasználói felületen, nem tudom megnyitni a tag kártyáját. Nem történik semmi kattintásra.

Ismét letöröltem mindent, újrakezdtem, hátha FTP (másolási, CRC) hiba:
Telepítést követően első lépésként csak a Navigációs menüben lőttem be, hol jelenjen meg a Csapatlista, majd ellenőriztem az oldalon, megjelent-e.
Máris lett bejegyzés a hibanaplóban.
Itt még nem is jártam az infusion saját menüjében és talán pont ez a baja, gondolom nincs még létrehozott csapat.
File: team.tpl.php
Page: /site/infusions/my_team/team.php
Line: 114
Error message: Undefined array key "team"

De aztán, ahogy létrehoztam csapatot, jött a ráadás is, ezt már nem akarom mindet bemásolni, mind hasonló, gondolom összefüggnek:

team.tpl.php
/site/infusions/my_team/team.php
Sor: 164
Sor: 163
Sor: 161
Sor: 158
Sor: 155

többségének ez a baja: "Undefined variable $defcatid"
Összességében most így néz ki a hibanapló, pedig előtte olyan szép üres volt. :-)
https://snipboard.io/CjlbI3.jpg

Szóval most csak félig-meddig működik nálam.
A csapattagokat létre tudom hozni, meg is jelennek, de a kártyáiknak a részletes nézete nem elérhető, nem csinál semmit.

Az alapján amit így is látok amúgy tetszene, az van benne amiről beszéltünk.

Ami viszont nem biztos, hogy jó, az a következő.
"- inaktív és ideiglenesen inaktív tagoknál tagság kezdete és vége jelenik meg a bemutatkozó helyett".
Elsőre ez jól hangzott, de már látom, hogy nem jó, hogy nincs befolyásom rá, mit ír oda a rendszer.
Persze kényelmes, hogy tudja helyettem mikor lett aktív tag, majd mikor lett inaktív (inaktiválás dátuma után), így tudja mettől meddig volt aktív, de ha egyéb okból mást akarok ott megjeleníteni, akkor abba nincs beleszólásom, pedig kellene.
Ez akkor probléma, ha:
1. most hozom létre a csapatlistát, de maga a csapat az jóval régebbi, nem mostantól állt össze.
Vagyis a már korábban is létező csapat most felvitt összes (nem új) tagjára azt hiszi, hogy a tagság kezdete: 2025, miközben a tagok belépési dátuma ennél korábbi, ráadásul különböző lehet. (A rossz, 2025-ös kezdődátum majd akkor jelenik meg ha valamelyikük inakív lesz.)
2. ha a megemlékezés miatt olyan korábbi csapattagot is fel szeretnék vinni aki már eleve inaktív (kilépett, elhúnyt) akkor azt a mostani dátummal hozza a rendszer, pedig nyilván nem igaz, hogy tagság: 2025-2025
Módosította vizo 2025.01.12 18:58, 24 nap óta
Beküldve 24 nap óta
Köszi az infót töröltem a letöltést..
Holnap javítom.
Beküldve 23 nap óta
V
vizoFórumozó tag
Beküldve 23 nap óta
Szuper, működik minden, semmi hiba látszólag. :-)

Már csak némi finomításra vannak ötleteim, mert amúgy jó már most is.

1. Adminban a csapattagok együtt vannak egy táblázatban az ideiglenesen inaktív+inaktív tagok.
Elférnek ott együtt, csak most nem látszik ránézésre, hogy ki az ideiglenesen és ki a véglegesen inaktív.
Mi lenne ha ebben a táblázatban IS látszódnának az állapotjelző kis "lámpák" a nevek mellett, mint odakint a tagok kártyáin? (legalább a piros, fekete).
Adminban a Csoportnak is van egy állapotjelző lámpája, "Státusz" oszlopfejléccel, alatta lámpával, ugyanígy lehetne a tagoknak is.

2. Adminban a "Taglista pozíciónak" kötelező mezőnek kell lennie?
Néha gond lehet mit írjon oda az ember.
Egy fejlesztői csapatban talán egyértelmű, de egyéb témájú csapatban nem biztos, hogy van mindenkinek megnevezhető szerepe, pozíciója.
Ha üres is maradhatna a mező, attól még üres sorként megjelenne a kártyán is, hogy az elrendezés, méretezés egységes maradjon.
Én pl. most a "taglista pozíció" mezőbe a tagság idejét írom be, mert valamit muszáj oda írni, pl.: "tagság 2021 - 2024" vagy "kilépett".
A rövid leírásba meg a pozíciót írom be, mert olyan csak pár embernek van.
Így lesz a kártány egymás alatt kiírva: Név -> tagság kezdete/vége -> pozíció (már akinek van olyan.)
https://snipboard.io/3b8ArC.jpg
Ha nem lenne kötelező a pozíciós mező kitöltése, akkor meg fordítva lenne:
Név -> pozíció (ha nincs, akkor üres) -> tagság kezdete/vége

3.Kint az oldalon a tagok kártyáján megjelenik a rövid bemutatkozó szöveg, viszont a kártyára kattintva, részletes nézetben az már nem jelenik meg.
Ne jelenjen meg ott is, a hosszabb szöveg fölött?

4. Kint az oldalon az ideiglenesen inaktív + inaktív + törlésre jelölt táblázatokat most egy "nagy", külön gommbal kell lenyitogatni (bár ez CSS függő is, kinél hogy néz ki.).
Nehéz lenne megoldani, hogy ez a gomb maga a táblázat fejléce legyen, vagy azon belül legyen?
Tehát magára "az ideiglenesen inaktív" táblázatfejlécre vagy annak egy érszére kellene kattintani és akkor nyílik meg alatta a taglista.
A kinyithatóságot jelezheti valami lefelé mutató nyíl, mint a navigációs menüben és akkor elvileg szöveg sem kell a gombra.

5. Kint az oldalon az ideiglenesen inaktív + inaktív táblázatban a tagok kártyáján megjelenik egy dátum, ami gondolom az inaktiválás dátuma.
Ahogy írtam korábban is ez a dátum nem fedi a valóságot, ha pl. most viszek fel olyan tagot (a rá való emlékezés végett), aki mondjuk évekkel ezelőtt volt tag és már korábban ki is lépett.
Persze megoldom, beírom a többi mezőbe mikor volt tag, csak alul a dátumnak ilyenkor nincs értelme HA azt nem tudom módosítani a valósra.
https://snipboard.io/kj8YE5.jpg

6. Funkciók, menük, elnevezése (javaslatok)
Adminban:
"Csoportlista" -> helyett -> "Csapatok" vagy "Csapatlista" és azon belül is talán jobb lenne csoport helyett csapatnak nevezni mindent akkor már.
"Csapatlista" -> helyett -> "Csapattagok" vagy Taglista (de inkább az első, hiszen belül már úgyis "új csapattag" felvétele van a gombra írva)
"Taglista pozíció" -> helyett -> "Csapatban betöltött pozíció"
"Még nem tag" (amikor az oldalon nem tag a csapattag) -> helyette -> "Nem tag az oldalon" (esetleg "Nem regisztrált tag".)
"Ideiglenesen inaktív" -> helyette nem tudom mi lenne jobb, ezen még gondolkozom, mert így kicsit hosszú, kicsit "béna". :-)

Kint az oldalon:
Ha a mostani gombok helyett nem lesznek lefelé mutató nyilak sem a táblázat fejlécében, sem pedig a mostani gombok helyén, akkor a gombfelirat egységesen lehetne ilyesmi: "Bővebben" vagy "Megtekintés" vagy "Részletek".

Nos annak ellenére, hogy amúgy szuper a cucc, csak sikerült egy kisregényt összehoznom megint. :-)
Te tudsz megtekinteni a társalgásokat a fórumon.
Te nem tudsz témát indítani a fórumon.
Te nem tudsz hozzászólni ehhez a témához.
Te nem tudsz szavazást indítani a fórumon.
Te nem tudsz csatolmányt feltölteni a fórumra.
Te nem tudsz csatolmányt letölteni a fórumról.
Felhasználók a témában: karrak, vizo
Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése
1szám játék
Tudja, hogy a játékunk indulása óta melyik volt az a "legnagyobb" legkisebb szám amivel játékot nyertek?

Ez a szám a 90 volt.

Aki megjátszotta: Eszter nevű felhasználónk volt 2024.12.15 játék napon.
Gratulálunk neki
A webhely használatával elfogadja adatvédelmi beállításainkat, és megértette, hogy cookie-kat használunk. Bizonyos Cookie-k már be vannak állítva.
Kérjük, kattintson a Elfogadom gombra, hogy elrejtse ezt a sávot. Ha továbbra is használja a webhelyet, akkor feltételezzük, hogy egyetért az adatvédelmi irányelveinkkel.Itt többet megtudhat adatvédelmi irányelveinkről