Sziasztok,
Kis híján 10 év kihagyás után próbálok visszatérni.
Visszaszereztem a régi tárhelyemnél a tárhelyem, az akkori mentésekkel együtt.
Akkoriban v7 alját használtam, mindent visszaállított a szerveres, de semmi nem megy, se a php-fusion oldal, se a toplista, se a külön torrent oldal, ezek mind mentek anno.
Error 500at ír mindenre, hibakód alapján amit a szerverestől kaptam, az a maincore 18ik sora pl, de az lényegében a maincore első kódsora és mivel nem megy semmi rajta, sztem nála lehet gond.
És, hogy a téma címére is írjak azért, emiatt próbálkozok újabb verziókkal, meg persze kíváncsi is vagyok rá, bár felfrissíteni tuti nem fogom rá, rengeteg munka lenne gondolom, pláne, hogy 10 év alatt kb mindent elfelejtettem.
Szóval ezt meg telepíteni nem tudom hibakódok miatt, nincs telepítés gomb se.
A legújabbat se lehet ugyanez miatt.
Php verzió 4 van fent talán, lehet az a régi hozzá.
-> közben megnéztem, újabb van fent, az a phpmyadmin verziója volt.
Csatoltam képen itt miket mutat, hátha valakinek mond ez is valamit.
Szerk.:
Illetve totalcommandert használok jelenleg, ez van évtizedek óta elsők között telepítve, nem tudom az mennyire megbízható ftp kliens.
Telón pl nem egy fájlt nem másol fel, vagy csak másodjára próbálva.
Szerk2.:
[Wed Nov 09 18:22:45.591981 2022] [php7:error] [pid 29349] [client 77.234.80.103:57243] PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_connect() in /usr/home/ftphome/1/ctanime/ctanime/maincore.php:166nStack trace:n#0 /usr/home/ftphome/1/ctanime/ctanime/maincore.php(66): dbconnect('localhost', 'ctanime', 'jelszó', 'ctanime'

n#1 /usr/home/ftphome/1/ctanime/ctanime/index.php(18): require_once('/usr/home/ftpho...'

n#2 {main}n thrown in /usr/home/ftphome/1/ctanime/ctanime/maincore.php on line 166
A mysql_* hívás elavult már csak a mysqli_* funkciók működnek az újabb php-k alatt.
Ezt kaptam most a szerverestől.
Létezik, hogy ezért nem megy se a legfrissebb v7, se a v8, se a v9?
Ingyenes tárhelyen meg elfut az oldal pl.