Nos a remény hal meg utoljára.. és nem csak egy kisebb javítás lesz még..
Szia Karrak!
(9.10.30)
A fórumban, több oldalas hozzászólások esetén a lapozásnál az "utolsó"-ra ugrás nem működik, pontosabban rossz helyre akar ugorni, látszik a hivatkozásból...
Első oldalra lehet ugorni, utolsóra nem.
Itt sem a Te oldaladon.
(Nem volt hasonló hiba valamelyik korábbi verzióban is? Nekem rémlik valami.)
Módosította
vizo 2023.05.02 21:53,
2 év ótaEz már lehet, hogy csak saját probléma, de kapcsolódik az előzőhöz, a jelszócseréhez..
A felhasználók nem tudják megváltoztatni a profilban a jelszavukat.
Ezt írja ki: "Hiba a művelet végrehajtása során".
- Saját profilomban (nem Admin felületen) nekem sikerült módosítanom a felhasználói jelszavam és az Admin jelszavam is.
- Van egy teszt profilom, azzal belépve viszont már nem sikerült.
- Ha Adminban próbálom átírni a másét az sem működik, ugyanaz a hiba.
Hibanapló üres.
Ha a belépésnél kér valaki új jelszót (elfelejtett jelszó funkció), azt megkapja e-mailben, az működik.
(A rendszer által generált jelszó elég cifra tud lenni, nem mindenkinek tetszik.)
Valami ötlet, hogy mit nézzek meg?
Update:
Arra jöttem rá, hogy nem csak a jelszót, hanem gyakorlatilag semmit nem tudnak változtatni a profilban a felhasználók.
Nekem működik a saját profilomban de máshol nem (teszt profilban sem) és Adminként sem tudom másét állítani...
Módosította
vizo 2023.02.02 23:41,
2 év ótaA másik témában ismertetett "fórum hekkelős mizéria" miatt jelszócserét kértem a regisztrált tagoktól, biztos ami biztos.
Mivel még nem próbáltam ezt a funkciót, nem is tudtam, hogy ilyen szórakoztató. :-)
(Valójában persze inkább bosszantó, de elvileg egy átszövegezett kiírással orvosolható...)
Új jelszó beállítása a profilban.
első próba:
123456789
"A jelszónak legalább 8 karakter hosszúnak kell lennie" - > Ez nem tud számolni? :-) De egyébként dupla ilyen hosszú számsorra is ezt írja.
második próba:
abcd1234
"A jelszónak tartalmaznia kell legalább 1 nagybetűs és 1 kisbetűs karaktert" -> És erről nem kellett volna előre szólni?
harmadik próba:
Abcd1234
"A jelszónak legalább 1 speciális karaktert kell tartalmaznia" -> Köszi, hogy ezt sem mondtad már az elején...
negyedik próba:
Abcd_1234 -> OK, végre elfogadva!
Gondolom az a megoldás, hogy ehelyett a kiírás helyett:
"A jelszónak 8-64 karakter hosszúnak kell lennie."
Ezt kellene írnia:
"A jelszónak 8-64 karakter hosszúnak kell lennie ÉS tartalmaznia kell legalább 1 nagybetűs ÉS 1 kisbetűs karaktert ÉS legalább 1 speciális karaktert!"
A sok számra meg nem azt kellene írnia, hogy legalább 8 karakter hosszúság kell (még 16 esetén is ezt írja), hanem azt, hogy önmagában csak szám nem lehet.