Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Felhasználók
Online vendégek 2
Online tagok 0

Regisztráltak: 39
Legújabb tag: thomile
Ünnepeltjeink

Ma

2025. jan 03. Pé
28 nap van hátra ebből a hónapból.

07:26

16:07

Legújabb letöltések

Csapat Tagjaink

Utolsó módosítás 3 nap óta
karrakkarrakFőadminisztrátor
Beküldve 15 nap óta
Készítettem egy egyszerű Csapatunk megjelenítőt.

Az alap program csak a csapatunk tagjait listázza ki, képpel bemutatkozó szöveggel.
- Beállítható hogy aktív (Megjelenjen) vagy inaktív (Ne jelenjen meg) legyen a tagunk
- Admin vagy a saját adatlapunkon Kérhetünk törlést is, melyet egy admin fog elvégezni.

Admnisztráció:
- Beállítások
-- Feltölthető kép méretét lehet beállítani,
-- Kép Fájl típusát meg lehet adni
-- Meg lehet adni, hogy egy oldalon mennyi tag jelenjen meg,

- Lista.
-- Új tag hozzáadása
-- Tag szerkesztése
-- Tagok megjelenítése
-- Tagok aktiválása
-- Tagok Inaktiválása
-- Tagok törlése

Felhasználói rész.
- Megjeleníti a Csapatunk tagjait
- Saját adatunkat szerkeszthetjük
- Kérhetjük törlésünket a listából (ez csak erre a programra vonatkozik!!)
- Inaktiválhatjuk magunkat
- Számláló mutatja hányszor nézték meg lapunkat

Ez a program még fejlesztések elé néz.
Tervezem a csoportok létrehozását, a bekérendő adatokat az admin határozza majd meg, és még ki tudja mi mindent Mosoly

A Program letölthető a Letöltések menüből.
https://fusionhu.com/infusions/downlo...load_id=90
Aláírás: Van mi sosem változik Mosoly
Van mi sosem változik Mosoly
Módosította karrak 2024.12.19 20:36, 15 nap óta
V
vizoFórumozó tag
Beküldve 6 nap óta
Úgy tűnik Karrak unatkozott de ez nekünk csak jó... Köszi! :-)
(Eléggé hasonlít a Robinn féle "Team Administration" infusionhoz, bár úgy nézem az nekem épp nem működik valami SQL hiba miatt...)

Ezt viszont lehet, hogy próbálgatni fogom, bár az Én csapatomat eléggé hidegen hagyják ezek a webes fejlesztések, szóval ez csak nekem szórakozás inkább...

Ha nem lenne elég ötleted, Nekem akad 1-2 a saját szempontjaim szerint.
(Van gy kis COD2 "géming" csapatunk + hozzá a weboldalunk, tehát ilyen szemmel nézem a dolgot.)

- Amikor egy csapattagot adok hozzá az oldalon regisztráltak közül, felkínálhatná a rendszer a profilképét is, ne kelljen másikat (vagy ugyanazt) még 1x feltölteni, ha egyébként az is megfelelő. Ettől persze még maradhat opcióban az egyéb kép feltöltése lehetőség is.
- Nevek1: talán három opció is elférne: teljes név, profilnév ÉS egyéb becenév megadhatósága (utóbbi pl. esetünkben a COD2 játékbeli neve a tagnak).
- Nevek2: ha mégis megadja valaki a teljes nevet, legyen opciós, hogy megjelenhet-e a taglistában publikusan vagy sem (esetleg csak más csapattagok láthatják).
- Nevek3: Admin döntene a listáról, hogy melyik néven menjen ki felhasználói oldalra a csapatlista: itt a profilnév vagy becenév lenne célszerű, a teljes név csak a tagra kattintva a részletekben jelenne meg, HA hozzájárult az adott csapattag a megjelenítéshez.
- Nevek4: a teljes név ne legyen kötelező, illetve ne a teljes név legyen a kötelező, hanem a másik 2 névből valamelyik.
(Aki nem akar teljes nevet megadni úgyis valami hülyeséget fog írni.)
- E-mail cím: ez legyen csapattag által eldönthető, hogy publikus vagy csak a többi csapattag látja (egy kis checkbox elég lenne). (De a regisztrált felhasználó profiljából is átvehetné a rendszer, csak lehessen cserélni ha másiakt adna meg a user.)
- Aktív/Inaktív tagok: lehetne "aktív", "ideiglenesen inaktív", "véglegesen inaktív".
Utóbbinak egyfajta megemlékezés értelme lenne, ha nem akarjuk törölni, de tudjuk, hogy már nem tér vissza közénk: pl.: "nyugdíjba ment", "elhunyt".
- Inaktív tagok 1: Akár kicsit jobban, vizuálisan is lehetne különíteni az aktív, ideiglenesen inaktív vagy végleges inaktív tagokat a felhasználói felületen. (Most zöld vagy piros jezés van ha jól látom.) Pl. egy egyszerű vonalas/táblázatos elválasztás, esetleg egy "aktív" "ideglenesen inaktív", "véglegesen inaktív" fejléccel ellátva a csoportokat.
- Inaktív tagok 2: opcionálisan lehessen rövid indoklást írni hozzá akár admin, akár felhasználói oldalon (ez elég ha csak a részletekben jelenik meg).
(Adminos megjegyzésnél lehetne jelölni, hogy publikus-e vagy sem az indoklás. Ha nem publikus, az egyfajta saját, emlékeztető feljegyzése lenne az adminnak, vagy akár lehetne erre külön megjegyzés mező is csak adminnak. )
- Lehetne +dátum mezőt is bevezetni, hogy mettől meddig volt csapattag az illető: pl. 2020.10.01.-2024.12.31. (A szöveges formátum teljesen megfelelő, nem kell dátumnak lennie).
(Mondhatom, hogy úgy néz ki, mint egy sírkövön csak ez így csúnyán hangzik. :-) ).
- Esetleg többéle csapatot (más-más témakörökben) is tudhatna kezelni a rendszer (bár nekem ez jelenleg nem érdekes, de valakinek az lehet).

Hirtelen most ennyi... :-)
Módosította vizo 2024.12.28 15:32, 6 nap óta
V
vizoFórumozó tag
Beküldve 6 nap óta
Addig kattintgattam, hogy kinyírtam valamivel: :-)
Eltűnt az 1 szál csapattagom is ...
Infusion unistall, reinstall, most ismét működik.

File: sqlhandler.inc.php
Page: /site/infusions/my_team/team_admin.php?aid=cd0e9496a506e619&action=newuser
Line: 735
Error message: Undefined array key "fusion46gV2site_my_team"

File: core_functions_include.php
Page: /site/infusions/my_team/team.php
Line: 786
Error message: stripslashes(): Passing null to parameter <br/>#1 ($string) of type string is deprecated
Beküldve 5 nap óta
A hibának utána nézek Mosoly

Nézem nézem de majd rájövök..

Nos az hogy eltűnt a tagod valószínű, hogy törlésre jelölted a főoldalon, vagy az adminba törölted Mosoly
Szerintem ezt is külön kéne vennem, mert zavaró lehet hogy a tag a profiljából törölhető, a főoldalon csak törlésre jelölöd, tehát csak admin tud törölni az admin felületről.

Azért pár válasz is..
-- Kép.
Jogos a két pont, de egy pinduri bibi van... ugyanis a profil kép az átlagosan 100x100 kép nos ez szerintem kicsi egy nagy megjelenítéshez.
-- Név
jó ötlet szerintem a javításban már benne is lesz.
-- Aktív/inaktív
Megoldható Mosoly
-- kategória
A következő javítás azzal fog kezdődni Mosoly

Köszi az infókat ( és én mindig unatkozom Mosoly )
Módosította karrak 2024.12.29 07:04, 5 nap óta
V
vizoFórumozó tag
Beküldve 5 nap óta

Idézet

A hibának utána nézek

Nem biztos, hogy megtalálod a hiba okát.
Visszagondolva ugyanis: nekem fent volt a Robinn féle "Team Administration" infusion".
Felraktam a Tiedet, kicsit próbálgattam, majd töröltem a Robinn félét, mivel az meg nem működött.
Utána jött a hiba...
Szerintem ez a törlés kavart be, valamit törölhetett, amit Te is használsz.
Beküldve 3 nap óta
Csak információként..
Jelenleg a fejlesztés..:
Admin
-- Csoport hozzáadása
-- Beállításokba belekerült
--- Csoport engedélyezése ill nem
--- Milyen név jelenjen meg,
---- Teljes név
---- Becenév
---- Profilnév
--- Módosítva a státusz
---- Aktív,
---- Ideiglenes inaktív
---- Inaktív
--- Hozzáadva egy infó cella, ha a felhasználó inaktív lesz lehet megjegyzést írni.
--- Dátum cella hozzáadva, az inaktivitást jelzi
--- Profilhoz hasonlóan, saját információkat is kérhetünk (Lakhely, Telefonszám, Facebook cím stb....), Külön könyvtár kezeli ezeket.

Admin megjelenítésben
Külön táblában jelennek meg az aktívak, inaktívak és a törlésre jelöltek

Főoldal
Beállítástól függően ha nincs csoport beállítva akkor mindenkit mutat, státusz szerint
Ha be van állítva a csoport akkor annak megfelelő csoportba rakja a tagokat, de az inaktív tagokat külön jeleníti meg.

Az alap kinézeten még dolgozok, de rövidesen kész a program..
Módosította karrak 2024.12.31 18:27, 3 nap óta
Te tudsz megtekinteni a társalgásokat a fórumon.
Te nem tudsz témát indítani a fórumon.
Te nem tudsz hozzászólni ehhez a témához.
Te nem tudsz szavazást indítani a fórumon.
Te nem tudsz csatolmányt feltölteni a fórumra.
Te nem tudsz csatolmányt letölteni a fórumról.
Felhasználók a témában: karrak, vizo
Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése
1szám játék
Tudja, hogy a játékunk indulása óta melyik volt az a "legnagyobb" legkisebb szám amivel játékot nyertek?

Ez a szám a 90 volt.

Aki megjátszotta: Eszter nevű felhasználónk volt 2024.12.15 játék napon.
Gratulálunk neki
A webhely használatával elfogadja adatvédelmi beállításainkat, és megértette, hogy cookie-kat használunk. Bizonyos Cookie-k már be vannak állítva.
Kérjük, kattintson a Elfogadom gombra, hogy elrejtse ezt a sávot. Ha továbbra is használja a webhelyet, akkor feltételezzük, hogy egyetért az adatvédelmi irányelveinkkel.Itt többet megtudhat adatvédelmi irányelveinkről