Úgy tűnik Karrak unatkozott de ez nekünk csak jó... Köszi! :-)
(Eléggé hasonlít a Robinn féle "Team Administration" infusionhoz, bár úgy nézem az nekem épp nem működik valami SQL hiba miatt...)
Ezt viszont lehet, hogy próbálgatni fogom, bár az Én csapatomat eléggé hidegen hagyják ezek a webes fejlesztések, szóval ez csak nekem szórakozás inkább...
Ha nem lenne elég ötleted, Nekem akad 1-2 a saját szempontjaim szerint.
(Van gy kis COD2 "géming" csapatunk + hozzá a weboldalunk, tehát ilyen szemmel nézem a dolgot.)
- Amikor egy csapattagot adok hozzá az oldalon regisztráltak közül, felkínálhatná a rendszer a profilképét is, ne kelljen másikat (vagy ugyanazt) még 1x feltölteni, ha egyébként az is megfelelő. Ettől persze még maradhat opcióban az egyéb kép feltöltése lehetőség is.
- Nevek1: talán három opció is elférne: teljes név, profilnév ÉS egyéb becenév megadhatósága (utóbbi pl. esetünkben a COD2 játékbeli neve a tagnak).
- Nevek2: ha mégis megadja valaki a teljes nevet, legyen opciós, hogy megjelenhet-e a taglistában publikusan vagy sem (esetleg csak más csapattagok láthatják).
- Nevek3: Admin döntene a listáról, hogy melyik néven menjen ki felhasználói oldalra a csapatlista: itt a profilnév vagy becenév lenne célszerű, a teljes név csak a tagra kattintva a részletekben jelenne meg, HA hozzájárult az adott csapattag a megjelenítéshez.
- Nevek4: a teljes név ne legyen kötelező, illetve ne a teljes név legyen a kötelező, hanem a másik 2 névből valamelyik.
(Aki nem akar teljes nevet megadni úgyis valami hülyeséget fog írni.)
- E-mail cím: ez legyen csapattag által eldönthető, hogy publikus vagy csak a többi csapattag látja (egy kis checkbox elég lenne). (De a regisztrált felhasználó profiljából is átvehetné a rendszer, csak lehessen cserélni ha másiakt adna meg a user.)
- Aktív/Inaktív tagok: lehetne "aktív", "ideiglenesen inaktív", "véglegesen inaktív".
Utóbbinak egyfajta megemlékezés értelme lenne, ha nem akarjuk törölni, de tudjuk, hogy már nem tér vissza közénk: pl.: "nyugdíjba ment", "elhunyt".
- Inaktív tagok 1: Akár kicsit jobban, vizuálisan is lehetne különíteni az aktív, ideiglenesen inaktív vagy végleges inaktív tagokat a felhasználói felületen. (Most zöld vagy piros jezés van ha jól látom.) Pl. egy egyszerű vonalas/táblázatos elválasztás, esetleg egy "aktív" "ideglenesen inaktív", "véglegesen inaktív" fejléccel ellátva a csoportokat.
- Inaktív tagok 2: opcionálisan lehessen rövid indoklást írni hozzá akár admin, akár felhasználói oldalon (ez elég ha csak a részletekben jelenik meg).
(Adminos megjegyzésnél lehetne jelölni, hogy publikus-e vagy sem az indoklás. Ha nem publikus, az egyfajta saját, emlékeztető feljegyzése lenne az adminnak, vagy akár lehetne erre külön megjegyzés mező is csak adminnak. )
- Lehetne +dátum mezőt is bevezetni, hogy mettől meddig volt csapattag az illető: pl. 2020.10.01.-2024.12.31. (A szöveges formátum teljesen megfelelő, nem kell dátumnak lennie).
(Mondhatom, hogy úgy néz ki, mint egy sírkövön csak ez így csúnyán hangzik. :-) ).
- Esetleg többéle csapatot (más-más témakörökben) is tudhatna kezelni a rendszer (bár nekem ez jelenleg nem érdekes, de valakinek az lehet).
Hirtelen most ennyi... :-)
Módosította
vizo 2024.12.28 15:32,
6 nap ótaAddig kattintgattam, hogy kinyírtam valamivel: :-)
Eltűnt az 1 szál csapattagom is ...
Infusion unistall, reinstall, most ismét működik.
File: sqlhandler.inc.php
Page: /site/infusions/my_team/team_admin.php?aid=cd0e9496a506e619&action=newuser
Line: 735
Error message: Undefined array key "fusion46gV2site_my_team"
File: core_functions_include.php
Page: /site/infusions/my_team/team.php
Line: 786
Error message: stripslashes(): Passing null to parameter <br/>#1 ($string) of type string is deprecated
Csak információként..
Jelenleg a fejlesztés..:
Admin
-- Csoport hozzáadása
-- Beállításokba belekerült
--- Csoport engedélyezése ill nem
--- Milyen név jelenjen meg,
---- Teljes név
---- Becenév
---- Profilnév
--- Módosítva a státusz
---- Aktív,
---- Ideiglenes inaktív
---- Inaktív
--- Hozzáadva egy infó cella, ha a felhasználó inaktív lesz lehet megjegyzést írni.
--- Dátum cella hozzáadva, az inaktivitást jelzi
--- Profilhoz hasonlóan, saját információkat is kérhetünk (Lakhely, Telefonszám, Facebook cím stb....), Külön könyvtár kezeli ezeket.
Admin megjelenítésben
Külön táblában jelennek meg az aktívak, inaktívak és a törlésre jelöltek
Főoldal
Beállítástól függően ha nincs csoport beállítva akkor mindenkit mutat, státusz szerint
Ha be van állítva a csoport akkor annak megfelelő csoportba rakja a tagokat, de az inaktív tagokat külön jeleníti meg.
Az alap kinézeten még dolgozok, de rövidesen kész a program..
Módosította
karrak 2024.12.31 18:27,
3 nap óta