Várom a sok sok Hibajelzést ide, amit tudok javítok illetve közzéteszem a javítását.
Javítva lett a SEO az index.php ban, így most már működik Rendesen ott is az üzenőfal.
Javítva lett a köv verzióban..
De annak kéne lennie, de a beküldés jó volt? (sikeres, vagy valami hibát írt ki?)
Sikeres beküldés volt, minden megjelent kivéve a nevem. Hibanapló üres. Ha másnál nincs hiba, lehet nálam akad valamivel.
Tessék karrak, hogy ne unatkozz.
Böngészőbe:
https://fusionhu.com/viewpage.php?page_id=1
"Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u395691775/domains/fusionhu.com/public_html/includes/core_mlang_hub_include.php on line 38"
A többiek oldalán (Mathias, Ephyx) persze nem, szóval vagy csendben megoldották, vagy náluk valami más.
(Mondjuk emlékeim szerint ez már az előző Fusion verziónál is megvolt.)
Karrak térjünk vissza arra a fenti Üzenőfal dologra... (#2-4)
Csak emlékeztetőnek: hozzászólások admin általi módosítása volt a hiba.
Github-ról leszedtem az általad javított shoutbox.php-t.
Felmásolva hozzám a következőt tapasztaltam:
1.
Az üzenőfal archívumban alul az oldalszámozás "megbolondult", nem azt mutatja amire kattintgatsz, ez előtte jól működött.
Ezen az oldalon is rossz.
2.
Ezt már csak félve írom, hiszen nyilván kipróbáltad a javított verziót és akkor nálam van a baj (bár ez esetben gőzöm sincs mi lehet).
Ha Adminként (de nem Admin felületen) belenyúlok egy hozzászólásba és MINDEGY, hogy user vagy saját hozzászólásom, akkor nem csinálja meg a módosítást, helyette létrejön legfrissebb sorszámmal egy üres hozzászólás egy "G" user névvel. Kép csatolva.
Sima nem admin userként belépve a saját hozzászólás módosítása működik, tehát Admin user oldalról van valami.
Itt nem vagyok admin, nem tudom kipróbálni. Sima userként itt is működik.
(Ephyx oldaláról Mathias megoldását is kipróbáltam, a jelenség ugyanez, csak az új üres hozzászólás legalább az én nevemmel és képemmel jelenik meg, nem titokgzatos "G"-ként.
Ha Üzenőfal Adminban nyúlok a hozzászóláshoz, Mathias megoldással működik, Tieddel nem néztem meg. Az Archívum oldalszámozás sem kavarodik meg ezzel a másik verzióval.)
Módosította
vizo 2021.09.24 21:39,
3 év óta Nincs hozzáférésed a csatolt fájlok megtekintéséhez
2. ilyet nálam dbquery_insert okozott és okoz hibát
sajna más volt a hiba én voltam ..... , javítottam a githubon, az üzenőfalat..remélem.
Újabb probléma, most a Navigációs menüvel.
1.
A menüpontok sorba rendezése nem működik, kénye-kedve szerint átrendezi őket a rendszer.
Amíg nem nyúlsz hozzá a meglévőhöz, addig nem mászik el de próbálj betenni, kivenni menüpontot majd rendezgetni....
Az mindegy, hogy áthúzással csinálom vagy sorszámot adok neki, akkor is összekeverednek.
Talán az működik, hogy mindet inaktiválom és egyesével (manuálisan a sorszám megadásával) bekapcsolom őket.
2.
Ha új menüpontot adok hozzá, akkor az nem jól jelenik meg, nem veszi fel a megfelő pozíciót, stílust.
Furán hangzik de kipróbálva látszik...
Mindkettőt a Fusion teszt oldalon is tapasztaltam...
Ha másnál is hiba (gondolom igen) akkor vagy javítandó és beküldendő githubon (karrak? ) vagy beküldendő fórumra és javítsák...
(Már azt sem tudom, hogy itt gyűjtsük a problémákat vagy Ephyx oldalán?
Ez a megosztottság nem szerencsés ilyen szempontból; persze tudom, hogy nem egyformán érünk rá ezzel szórakozni...)
Köszi, továbbítottam a hibát.
SB válasz esetén a gombon Módosítás van lehetne cserélni Válaszra.