Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Felhasználók
Online vendégek 2
Online tagok 0

Regisztráltak: 33
Legújabb tag: EscTomy
Ünnepeltjeink

Ma

2023. máj 29. Hé
2 nap van hátra ebből a hónapból.

04:51

20:28

Legújabb letöltések

PHP-Fusion v7 - Hibák

Utolsó módosítás 3 hónap óta
M
MathiasHaladó fórumozó
Beküldve 4 hónap óta
Nekem sikerült a "felhasználóknál a csoportok.." ból kiemelni

Itt látható is
https://movies.bltfm.hu/

i.ibb.co/TM22sbr/Nvtelen1.png
S
SSJ2Vegeta1Haladó fórumozó
Beküldve 4 hónap óta
Köszi Karrak, lassan eljutok oda, hogy kipróbáljam.

Nem tudom Mathias, lehet valamit lehagytam, elírtam, mert nagyjából ment nekem is, csak magát a műfaj nevét nem sikerült kiíratnom, N/A volt mindnél.

Nem tudja valaki, hogy mióta lehet rossz a hivatalos oldalon a regisztráció?
Gondoltam megnézek 1-2 infusiont, de nem csinál semmit a market vendégként, regisztrálni meg nem tudok.
karrakkarrakFőadminisztrátor
Beküldve 4 hónap óta
Írtam nekik, elküldtem a hibajelzést Szomorú szal egyszercsak meg csinálják.. bár......
Mióta át lett helyezve, teljesen szétesett minden.
S
Beküldve 4 hónap óta
Köszi, majd néha-néha felnézek, hátha megoldották.

Azért is lenne jó bejutni, mert azért ott van néhány v9-es téma és nekem az alap nagyon nem tetszik, maga ez a hírek megjelenítés is számomra nagyon gagyin van megoldva, megjelenik a kezdőlapon 3 hír egymás mellett, majd semmi lapozás vagy valami, mint régen, de ha megnyitom a hírek oldalt is, akkor az se tetszik, ott is tökre átláthatatlan ez a megoldás, maga a hírt megnyitva is szerintem nagyon béna, és nem csak a megszokás miatt mondom, hanem, hogy szerintem ez a megjelenítés valami nagyon alap, egyszerű megoldás, meg tökre nem is illik bele az oldalba, mintha egy tök más oldalra kerülnék hirtelen.
Természetesen majd a saját témámat akarom átültetni, csak az még odébb lesz, azért így v7 után a v9 teljesen más kódolás gyanánt, főleg a template-k miatt.
superboykasuperboykaHaladó fórumozó
Beküldve 4 hónap óta
szia hat a 9 es temaja bonyolult es azert nem is igazan latam jo temát hozza a hivatalos oldalon se, 7 esre temat magam is irtam eleg sokat de 9 esre nem is probaltam eleg nehez igy megelegszem az alapal az atomix 2 kisse baratsagosabb adminra is visszont a hivatalos oldal tenleg szetvan barmolodva .
Beküldve 4 hónap óta
Esetleg a régi oldalon még vannak felületek, és pár régi kiegészítő..
Tudom jobb lenne az új de sajna ez van. egyenlőre.

https://www.php-fusion.co.uk/infusion...nloads.php
S
Beküldve 4 hónap óta
Köszi.

A korábbi műfajos dolgot sikerült megoldani, most viszont megint elakadtam. :(

Checkboxal lehet kiválasztani a műfajokat szűrésnél a következőképpen:
          $rmufaj = dbquery("SELECT * FROM fusion_pdp_genres ORDER BY genre_name");
          $counter = 0; $r = 0; $k = 1;
          while ($mufaj = dbarray($rmufaj)) {
          if ($counter != 0 && ($counter % 5 == 0)) { echo "</tr>n<tr>n"; }

$checked = "";
            echo "<td width='20%' height='18'>&nbsp;<input type='checkbox' name='filtergenre[]' value='".$mufaj['genre_id']."' ".$checked." /> ".$mufaj['genre_name']."</td>";
          $counter++; $k++;

}

Csak azt nem tudom, hogy szűrés után mivel tudnám ellenőrizni, hogy az adott műfaj ki lett-e választva?
Hogy bejelölve maradjanak a kiválasztott checkboxok.
M
MathiasHaladó fórumozó
Beküldve 3 hónap óta
Nem tudom pontosan, hogy user-nek akarod e tárolni.

user tárolás esetén, hozz létre egy új táblát egyik mező user id-t, egy másik a műfajokat (text mező) tartalmazza

Mentés rész

if (isset($_POST['save'])) {

$filtergenre = '';
   for ($a=0; $a<count($_POST['filtergenre']); $a++) {
      $filtergenre .= '.';
      $filtergenre .= $_POST['filtergenre'][$a];
   }

if (dbcount("(tmp_id)", DB_PREFIX."fusion_pdp_genres_tmp", "tmp_user_id='".$userdata['user_id']."'")) {
      $update = dbquery("UPDATE ".DB_PREFIX."fusion_pdp_genres_tmp SET tmp_genres_id = '".$filtergenre."' WHERE tmp_user_id = '".$userdata['user_id']."' ");
   } else {
      $insert = dbquery("INSERT INTO ".DB_PREFIX."fusion_pdp_genres_tmp (tmp_user_id, tmp_genres_id) VALUES ('".$userdata['user_id']."','".$filtergenre."') ");
   }

}

Megjelenítés
$result = dbarray(dbquery("SELECT tmp_genres_id FROM ".DB_PREFIX."fusion_pdp_genres_tmp WHERE tmp_user_id = '".$userdata['user_id']."' "));
   $user_groups = strpos($result['tmp_genres_id'], ".") == 0 ? substr($result['tmp_genres_id'], 1) : $result['tmp_genres_id'];
   $user_groups = explode(".", $user_groups);

$rmufaj = dbquery("SELECT * FROM ".DB_PREFIX."fusion_pdp_genres ORDER BY genre_name");
   $counter = 0; $r = 0; $k = 0;
   while ($mufaj = dbarray($rmufaj)) {

if ($counter != 0 && ($counter % 5 == 0)) { echo "</tr><tr>"; }

if (in_array($mufaj['genre_id'], $user_groups)) {
         $checked = "checked='checked'";
      } else {
         $checked = "";
      }
      echo "<td width='20%' height='18'>&nbsp;<input type='checkbox' name='filtergenre[]' value='".$mufaj['genre_id']."' ".$checked." /> ".$mufaj['genre_name']."</td>";
      $counter++; $k++;

}
S
Beküldve 3 hónap óta
Nem akarom menteni, hanem mikor a látogató szűri a listát, akkor maradjanak bejelölve az általa kiválasztott checkboxok, de szerintem ebből megtudom oldani, köszi a segítséget, ha elakadnék, írok. Mosoly

v8-al kapcsolatban.
Van esetleg a hivatalos oldalon v8-ra átírt infusionok?
Megpróbáltam a v7-es prof. down. systemet felrakni, de nem hozza létre a táblákat, mivel a pdp eleve egy elég bonyolultan megírt infusion, most nem volt kedvem megnézni hol lehet a gond, ha esetleg mások már átalakították.
Illetve google-ba se nagyon hoz ki semmit v8-ra keresve, mintha nem is nagyon lett volna ez a php-fusion.

A pro download system meg a the kroax lenne fontos, a többit szerintem megoldom én is majd, meg ha rájövök először is, hogy pontosan hol a gond, változás a v7-hez képest, amiért nem hozza létre a táblákat.
Bár lehet utána a lekérdezéseknél is lesz bőven gond.

Maga a fusion v8 telepítésekor a pdo helyett mysqli-t választottam, azt olvastam valahol, az talán jobb, nem tudom ez számít-e.
Beküldve 3 hónap óta
alapból kezd ezzel..
az infusion.php ban ezeket lecseréled

) TYPE=MyISAM;";

erre
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=UTF8 COLLATE=utf8_unicode_ci";

Szerintem mindkettőnél jó lesz, bár csak a kroaxot néztem.
M
MathiasHaladó fórumozó
Beküldve 3 hónap óta

SSJ2Vegeta1 Írta:

@SSJ2Vegeta1 - Nem akarom menteni, hanem mikor a látogató szűri a listát, akkor maradjanak bejelölve az általa kiválasztott checkboxok, de szerintem ebből megtudom oldani, köszi a segítséget, ha elakadnék, írok. :)

v8-al kapcsolatban.
Van esetleg a hivatalos oldalon v8-ra átírt infusionok?
Megpróbáltam a v7-es prof. down. systemet felrakni, de nem hozza létre a táblákat, mivel a pdp eleve egy elég bonyolultan megírt infusion, most nem volt kedvem megnézni hol lehet a gond, ha esetleg mások már átalakították.
....

SESSION v COOKIE-val is meg tudod csinálni nem kell tábla

Artur Wiebe által készített 1.8.5 települ, azaz létrehozza a táblákat igaz vannak hibák.
Te tudsz megtekinteni a társalgásokat a fórumon.
Te nem tudsz témát indítani a fórumon.
Te nem tudsz hozzászólni ehhez a témához.
Te nem tudsz szavazást indítani a fórumon.
Te nem tudsz csatolmányt feltölteni a fórumra.
Te nem tudsz csatolmányt letölteni a fórumról.
Moderátor: Főadminisztrátor
Felhasználók a témában: karrak, superboyka, Mathias, SSJ2Vegeta1
Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése
Top 10 Látogatók
Szolgáltatód
amazonaws.com
Jelenlegi IP címed
3.237.4.45

us us5413
4035
cn cn2726
hu hu( Magyar )1690
RU RU( Русский )1352
fr fr( Francais )932
de de( Deutsch )620
CA CA( Catalan )519
NL NL( Nederlands )273
gb gb242

Összes Domain: 10
1szám játék
Tudja, hogy a játékunk indulása óta melyik volt az a "legnagyobb" legkisebb szám amivel játékot nyertek?

Ez a szám a 59 volt.

Aki megjátszotta: Eszter nevű felhasználónk volt 2023.04.30 játék napon.
Gratulálunk neki
A webhely használatával elfogadja adatvédelmi beállításainkat, és megértette, hogy cookie-kat használunk. Bizonyos Cookie-k már be vannak állítva.
Kérjük, kattintson a Elfogadom gombra, hogy elrejtse ezt a sávot. Ha továbbra is használja a webhelyet, akkor feltételezzük, hogy egyetért az adatvédelmi irányelveinkkel.Itt többet megtudhat adatvédelmi irányelveinkről