Nekem van egy vad ötletem, Te meg értessz annyit hozzá, hogy kipróbáld, mert én egyik részét sem próbáltam.. :-)
A navigációs menü beállításainál van egy olyan opció, hogy: "Használjon BB-kódot a link nevében?". "Ennek engedélyezésével a hivatkozás neve újraformázásra kerül BB-kódokkal"
Nem próbáltam még sosem...
Szóval kellene hozzá BB Code, az meg Karraknak köszönhetően majdnem készen meg is van, itt:
https://fusionhu.com/infusions/downlo...nload_id=6
"Rejtett Tartalom, Elrejtheted a kijelölt részt. Csak a megadott szint láthatja a tartalmat..."
Ezt sem próbáltam még, csak láttam, hogy van. Ha azt csinálja ahogy értem, talán jó lehet, bár nem tudom, hogy állítod be a szintet...
Na most ha a php fájlt megreparálod (karrak engedélyével) és létrehozol egy elágazást, hogy vendég esetén CSAK Ő lássa más meg ne, akár még lehet is valami...
(Nyilván alapeset, hogy ha vendég látja mindenki más is látja és pont ezt nem akarod.)
Gondolom valahol itt:
htext_bbcode_include.php
switch ($level) {
case $level == 'guest':
$div_html = $div_1."<div class='m-t-10'>".$m['htext']."</div></div>";
break;
case $level == 'member':
$div_html = iMEMBER ? $div_1."<div class='m-t-10'>".$m['htext']."</div></div>" : $div_2;
break;
case $level == 'admin':
$div_html = iADMIN ? $div_1."<div class='m-t-10'>".$m['htext']."</div></div>" : $div_2;
break;
case $level == 'superadmin':
$div_html = iSUPERADMIN ? $div_1."<div class='m-t-10'>".$m['htext']."</div></div>" : $div_2;
break;
default:
$div_html = $div_1."<div class='m-t-10'>".$m['htext']."</div></div>";
}
Ha a sikerül megreparálni ezt ÉS a navigációs menü IS megeszi ezt a fajta BBCODE-ot (nem csak formázást fogad el) talán még jó is lehet... :-)
Csak egy ötlet volt :-)
Így utólag belegondolva nem tudom mi fog történni, ha sikerül is. Hogy fog kinézni vajon? Majd karrak megmondja...
Biztos lehet a sitelinks.php-t is buherálni valahogy de ha a fenti működne, nem kellene nyúlni a core fájlokhoz...
Esetleg egy "only guest" felhasználói szintet létrehozni valami módon?